Menová politika Európskej centrálnej banky - Gonda, Vladimír
ECB a jej úloha v krízovom období i mimo krízy. Uplatňovanie neštandardných opatrení v čase krízy. Na jar 2015 ECB spustila program kvantitatívneho uvoľňovania. Súčasná menová politika.