Metodické portfolio v terciárním ekonomickém vzdělávání v kontextu potřeb trhu práce - Berková, Kateřina
Požiadavky trhu práce na absolventov a smerovanie vzdelávania k učeniu. Potreby trhu práce z hľadiska mäkkých kompetencií (soft skills) absolventov. Výskum aktuálne využívaných vyučovacích metód na podporu soft skills v terciárnom ekonomickom vzdelávaní v ČR.