Informačno-komunikačné technológie a ich efektívne využitie v edukačnom procese - Hladíková, Vladimíra
Vplyv nových technológií a digitálnych médií na vzdelávanie. Využívanie IKT v edukačnom (vyučovacom) procese. Pohľady vybraných autorov na IKT vo vzdelávaní. Špecifiká používania IKT vo vzdelávaní. Desať globálnych trendov vo využívaní IKT vo vzdelávaní.