Z nuly na špičkovú úroveň, no najmä vďaka európskym peniazom - Horváthová, Jarmila
Rastúca kvalita hotelov na Slovensku. Investície do obnovy a budovania aj vďaka peniazom z eurofondov. Podporované odvetvie v rámci Operačného programu Priemysel a služby. Projekty cestovného ruchu s najvyšším čerpaním z eurofondov.