Kultúrna sféra a daň z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Kultúra ako spoločenský fenomén, svetové kultúrne dedičstvo, medzinárodná spolupráca v tejto oblasti, definície. Právnické osoby v kultúrnej sfére z daňového aspektu. Príjmy umelcov a príjmy autorov - ich zdaňovanie. Špecifiká pri zdaňovaní vo vzťahu k zahraničiu. Príjmy fyzických osôb z podania umeleckého výkonu podľa autorského zákona sa zdaňujú daňou vyberanou zrážkou.