Účtovanie zásob - špecifiká výrobnej činnosti - Haščíková, Štefánia
Definícia a klasifikácia zásob. Oceňovanie zásob podľa zákona o účtovníctve a podľa postupov účtovania. Účtovanie zásob aj na príkladoch. Účtovanie zľavy z ceny zásob. Spoločné ustanovenia k účtovaniu zásob. Účtovanie zásob v analytickej evidencii.