Valuation of Certificates of Deposit - Hrvoľová, Božena
Certifikáty o oceňovaní vkladov z hľadiska vnútornej hodnoty a výnosu. Výpočet úroku a budúcej hodnoty vkladu certifikátu za pevnú sadzbu. Výpočet bežných príjmov a ceny depozitného certifikátu. Vnútorná hodnota vkladového certifikátu.