Kamerové systémy podľa zákona o ochrane osobných údajov - Macová, Marcela
Monitorovanie priestorov prístupných verejnosti. Monitorovanie priestorov neprístupných verejnosti. Účel spracúvania osobných údajov. Dokumentácia ku kamerovým systémom.