Evaluation of Successfulness of Mergers and Acquisitions in the Slovak Republic's Economic Enviroment - Polednáková, Anna, 1957-
Metódy hodnotenia úspešných fúzií a akvizícií v zahraničí a na Slovensku. Výsledky zrealizovaného výskumu zameraného na hodnotenie úspešných fúzií slovenských podnikov z hľadiska finančnej analýzy.