Právna ochrana zamestnávateľa voči zamestnancovi v prípade počítačového programu ako zamestnaneckého diela - Gejdošová, Slavomíra
Zamestnanecké dielo podľa Autorského zákona. Kedy sa dá hovoriť o zamestnaneckom diele. Možnosti právnej ochrany zamestnávateľa voči zamestnancovi ako autorovi zamestnaneckého diela. Odmena zamestnanca za vytvorenie diela.