Ponuková povinnosť zamestnávateľa a právna istota - Olšovská, Andrea
Povinnosť zamestnávateľa poskytnúť prácu pri skončení pracovného pomeru zo strany zamestnávateľa. Zákon č.311/2001 Z.z. Postup pri vykonaní ponukovej povinnosti. Princíp právnej istoty a vymáhanie na súde.