Postup zamestnávateľa pri registrácii zamestnanca na účely sociálneho a zdravotného poistenia - Gášpárová, Eva
Povinnosť zamestnávateľa prihlásiť svojich zamestnancov do sociálnej poisťovne a príslušnej zdravotnej poisťovne, v ktorej je zamestnanec zdravotne poistený a to na obdobie trvania pracovnoprávneho vzťahu. Registrácia zamestnanca v pracovnom pomere. Registrácia štatutára a člena štatutárneho a iného orgánu právnickej osoby. Registrácia zamestnanca s odvodovou úľavou. Registrácia dohodára. Registrácia zamestnanca - občana EÚ a cudzinca. Praktické príklady.