Gazelles in tourism in Slovakia - their innovativeness in the current business environment - Kubičková, Viera, 1970-
Výskum správania sa mladých, rýchlo rastúcich podnikov - gaziel v cestovnom ruchu na Slovensku s dôrazom na využitie inovácií a podnikateľského prostredia. Výskumy ukazujú, že gazely v CR na Slovensku sú príliš inovatívne. Regionálna podpora organizácií nemá dopad na rast gaziel.