Zhrnutie o živnosti - Danajovičová, Katarína
Živnostenské oprávnenie. Platná legislatíva. Vznik a trvanie živnosti z hľadiska odvodov a daní. Status SZČO a vznik povinného poistenia. Živnosť popri zamestnaní. Živnosť popri štúdiu. Živnosť popri dôchodku. Zrušenie živnosti.