Kúpyschopnosť obyvateľstva Slovenskej republiky - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Úspešný vývoj slovenskej ekonomiky, rast hrubého domáceho produktu a pokles miery nezamestnanosti. Rastúci trend priemernej ročnej mzdy v období rokov 2012-2016. Európska štúdia zameraná na porovnanie úrovne kúpyschopnosti obyvateľstva v jednotlivých štátoch. Európsky index kúpnej sily. Index kúpnej sily Slovenska. Kúpyschopnosť obyvateľstva v rámci ôsmich samosprávnych krajov.