Employment protection according to the european union law and international labour law - Hlobíková, Daniela
Ochrana pracovníkov pred kolektívnym prepúšťaním. Ukončenie pracovného pomeru. Ochranná funkcia pracovného práva podľa zákonov Európskej únie a medzinárodneho pracovného práva.