Využívanie duševného vlastníctva v SR a ČR vo väzbe na ohodnocovanie a transfer duševného vlastníctva - Havier, Jan, 1989-
Využívanie duševného vlastníctva a jeho význam. Ohodnocovanie duševného vlastníctva metódou licenčnej analógie. Prieskum využívania duševného vlastníctva v SR a ČR.