Elektronický občiansky preukaz ako kľúč od eGovernmentu na Slovensku - Kokles, Mojmír
Zavedenie eID v kontexte pravidiel a požiadaviek EÚ. Riešenie eID na Slovensku. eID karta. Výhody a nevýhody možných nosičov certifikátov a príslušných súkromných kľúčov. Infraštruktúra verejných kľúčov. Porovnanie Slovenska s Estónskom.