Vertikálne a tímové vodcovstvo v startupoch - Ljudvigová, Ivana
Pojem transformačné vodcovstvo. Nástroje transformačného vodcovstva. Tímové vodcovstvo. Transformačné (vertikálne) vodcovstvo v startupoch.