Faktory konkurencieschopnosti slovenského priemyslu - Szabo, Ľuboslav
Dynamika vývoja priemyslu v EÚ. Dynamika vývoja priemyslu v SR. Porovnanie vývoja priemyslu a jeho konkurenčnej schopnosti v krajinách EÚ a v SR Organizačná štruktúra slovenského priemyslu a jej vývoj. Konkurenčná schopnosť a inovácie.