Arménie a Náhorní Karabach: asymetrická neformální konfederace - Kopeček, Vincenc
Náhorný Karabach na ceste k de facto štátnosti. Asymetrický vzťah medzi Náhorným Karabachom a Arménskom. Neformálna stránka vzájomných vzťahov. Neformálna asymetrická konfederácia.