<The> Role of taxes in developing the 2008 financial crisis - Kubicová, Jana, 1961-
Úloha sekuritizácie bankových aktív pri vypuknutí finančnej krízy 2008. Požiadavky daňovej neutrality sekuritizácie. Vzťah medzi daňovou legislatívou v daňových rajoch a lokalizáciou komerčných bánk a ich aktív.