Vplyv podnikateľského modelu a stratégie na výkon startupu - Hagarová, Ráchel, 1990-
Analýza vplyvu podnikateľského modelu a podnikateľskej stratégie na výkon startupu. Podnikateľský model a podnikateľská stratégia.