Aktuálne zmeny vo funkcii manažmentu - rozhodovanie v prostredí globálnej hospodárskej krízy: prípad Slovenskej republiky - Beňová, Martina
Analýza vplyvu hospodárskej krízy na podnikové rozhodovanie. Po doznievajúcej kríze a oživení trhu práce pristúpilo viacero manažérov k potrebe zhodnotenia krízového a pokrízového obdobia za účelom ponaučiť sa zo situácie a pripraviť sa na ďalšie nepredvídané udalosti. Teoretici a praktici sa zhodujú, že rozhodovanie sa stalo oveľa náročnejším než v časoch prosperity a väčšej istoty na trhoch.