Prípadové štúdie vo výučbe psychológie - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Podstata a prínosy používania prípadovej štúdie ako vyučovacej metódy. Prínos hodnotilo 124 študentov doplňujúceho pedagogického štúdia, ktorí ich riešili na hodinách psychológie. Prípadové štúdie sú podľa nich zaujímavé, príjemné, obľúbené, užitočné, motivujúce, obohacujúce a rozširujúce vedomosti.