Projektové vyučovanie v ekonomickom vzdelávaní - Orbánová, Darina
Stredná odborná škola má pripraviť žiakov tak, aby získali vedomosti a zručnosti, ktoré budú potrebovať v praxi. Jednou z možností, ako lepšie pripraviť žiakov na budúcu profesiu, je využívanie projektového vyučovania. Je to efektívny spôsob výučby, pri ktorom je zdrojom získavania a rozvíjania vedomostí a zručností riešenie problémov a praktických úloh. Ukážka realizovania projektového vyučovania v predmete podniková ekonomika.