Neutrálne usporiadanie výberového súboru (metodický návod) - Maděra, František
Praktické aspekty práce so vzorkami pri audítorských testoch (vecnej správnosti, testoch kontrol). Metodický návod na náhodné usporiadanie súboru dát, príklad. Výučba auditingu na Ekonomickej univerzite v Bratislave.