Analysis of variance in household financial portfolio choice: evidence from Spain - Callado - Muñoz, F. J.
Španielsky prieskum domácich financií. Cieľom analýzy je lepšie porozumieť rozhodnutiam súvisiacim s financovaním rizikových a bezrizikových portfólií španielskych domácností. Modely ekonometrické - viacrozmerný frakčný logit.