Príprava na veľtrh cvičných firiem - aplikácia modelu projektového vyučovania - Velichová, Ľudmila
Jednou z možností ako motivovať absolventov k podnikaniu je zaradenie podnikateľského vzdelávania do učebných osnov stredných škôl. Podnikateľsky orientované predmety vyžadujú okrem premysleného obsahu vzdelávania aj vhodne zvolené aktivizujúce vyučovacie metódy. Projektová metóda je ústrednou metódou projektového vyučovania. Predmet cvičná firma predstavuje ideálny priestor na aplikáciu projektového vyučovania.