<The> Impact of minimum return guarantees on management of mandatory pension funds in Croatia - Galić, Maša
Stručný pohľad na penzijný finančný systém Chorvátska. Vývoj a popis záruk návratnosti povinných penzijných fondov. Preskúmanie rizika návratnosti záruky a jeho vplyv na penzijné fondy.