Franchising - Modern Form of Business for Small and Medium sized Enterprises - Orgonáš, Jozef, 1957-
Franchising ako vertikálny marketingový systém. Definícia. Makroekonomické a mikroekonomické dimenzie franchisingu. Podstata franchisingu. Franchising v Európe, na Slovensku a v Čechách. Perspektívy franchisingu v 21. storočí.