Výskum spotrebiteľského správania v kontexte eliminácie civilizačných chorôb - Lieskovská, Vanda, 1961-
Civilizačné choroby, dôsledky a opatrenia. Vplyv životného štýlu mládeže na kvalitu života v dospelosti. Výskum životného štýlu mládeže.