Duševní zdraví v kontextu civilizačních chorob - Hesková, Marie
Aktivity a dokumenty na podporu duševného zdravia. Enormný nárast Alzheimerovej choroby. Afektívne poruchy, najmä depresie, ako najväčšia zdravotná záťaž spoločností dnešného moderného sveta. Akčný plán č. 3 Duševní zdraví a včasné zachytenie prejavov duševného ochorenia v ČR. Primárna prevencia v oblasti duševného zdravia. Sekundárna a terciárna prevencia.