Social quality and knowledge capital - Antalová, Mária, 1952-
Odborné kompetencie pracovníka v sociálnej kvalite, jeho základné charakteristiky a znalostné kompetencie. Východiská znalostného kapitálu v sociálnej kvalite. Znalostný kapitál a jeho meranie. Spoločenské posilnenie.