<The> Economic importance of the protection of the intangible property, context of protection origin, development and current state - Poláčková, Hana, 1968-
Pôvod, vývoj a súčasný stav ochrany nehmotného majetku. Príklady podhodnotenia hospodárskeho vplyvu nesprávneho rozhodnutia o ochrane nehmotného majetku alebo poškodenia značky.