Unemployment of graduates and young people in Slovakia - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Vývoj nezamestnanosti mládeže v období 2008-2016. Analýza príčin relatívne vysokej nezamestnanosti absolventov a mladých ľudí na Slovensku a návrh možných riešení.