Economic and social aspects of housing policy in the Slovak republic - Vidová, Jarmila, 1967-
Zhodnotenie bytovej politiky prostredníctvom vybraných sociálnych a ekonomických ukazovateľov na Slovensku po roku 1989. Pozitíva a negatíva investovania do nehnuteľností. Porovnanie Slovenska s Európskou úniou.