Mikronástroje, diamanty a nanotechnológie z Prešova - Kvašňák, Lukáš
Rodinná firma Commerc Service v Prešove spája unikátne technológie, ktoré nemajú v regióne konkurenciu. Vyvíja a vyrába mimoriadne precízne nástroje, prevádzkuje ich brúsenie a servis, povlakovanie a odskúšanie vo vastnom prototypnom centre. Firma neustále skúša nové technológie, ako je výroba a brúsenie diamantových nástrojov, produkcia nanokompozitných povlakov. Medzi zákazníkmi firmy sú najväčšie svetové koncerny ako napr. Kia, Volkswagen, Continental a pod.