Gender and personality traits' (BFI-10) effect on opinion leadership - Olexová, Cecília, 1976-
Vplyv osobnostných rysov podľa dotazníka BFI-10 na názorové vodcovsto - voľná replikáca Gnambsovej a Batinicovej štúdie na Slovensku. Výsledky dotazníkového prieskumu z 02/2017 na študentoch Ekonomickej univerzity v Bratislave.