Modification of the height, structure and allocation of public investment in education – the imperative of today - Rozborilová, Dária
Investovanie do vzdelávania ako organická súčasť investovania do ľudského kapitálu. Potenciálne makroekonomické a mikroekonomické prínosy investícií do vzdelávania. Transformácia týchto investícií na reálne benefity.