<The> Expanded asset purchase programms – application of various theories - Novák, Marcel, 1979-
Kvantitatívne uvoľňovanie a kvantitatívna teória peňazí. Európska centrálna banka a rozšírený program nákupu aktív (EAPP) od 03/2015. Overenie platnosti konceptu kvantitatívnej teórie peňazí na údajoch z eurozóny.