Rozdeľovacie transakcie systému národných účtov ESA 2010 - Staríčková, Zuzana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Ďalšia časť rozdeľovacích transakcií systému národných účtov ESA 2010 - sociálne príspevky a dávky a sociálne transfery.