Historical development of connectivity between industry 4.0 and inbound logistic - Melich, Pavel
Internet vecí (IoT, internet of things) a nová priemyselná revolúcia. Pojmy priemysel 4.0 a logistika. Prepojenie medzi priemyslom 4.0 a vstupnou logistikou z historického hľadiska. Využitie veľkých dát (big data) v prediktívnom manažmente vstupnej logistiky.