Dvojkolesová "tesla" z 3D tlačiarne - Legéň, Marek
Inovatívni Slováci zostrojili ako prví na svete dizajnový e-bike zhotoviteľný na mieru používateľa. Estetický 20 kilogramový stroj s integrovanou batériou a motorom s názvom Kinazo vznikol v bratislavskom štúdiu grafického dizajnu Paul+Murin Creative.