Investičný majetok z hľadiska DPH a úprava dane odpočítanej pri investičnom majetku v roku 2017 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Platitelia dane, u ktorých v priebehu roku 2017 došlo k zmene účelu použitia investičného majetku podľa § 54 zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v z. n. p. alebo k zmene rozsahu použitia investičného majetku podľa § 54a zákona o DPH, sú povinní v poslednom zdaňovacom období roku 2017 vykonať dodatočnú úpravu odpočítanej dane. Ilustračné príklady.