Účtovná závierka podnikateľov účtujúcich v podvojnom účtovníctve pre rok 2017 - Novotná, Ľudmila
Informatívny materiál na zostavenie účtovnej závierky za účtovné obdobie roka 2017. Vzhľadom na to, že za rok 2017 nedošlo k zmene účtovných predpisov, pri zostavovaní účtovnej závierky za rok 2017 môžu daňovníci postupovať rovnakým spôsobom ako v minulom roku. Pri zostavovaní účtovnej závierky za účtovné obdobie hospodársky rok platia rovnaké princípy a pravidlá.