Účtovná závierka k 31. decembru 2017 v sústave jednoduchého účtovníctva - Gášpárová, Eva
Povinnosť podnikateľov viesť účtovníctvo ustanovuje § 35 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v z. n. p., a to v rozsahu a spôsobom ustanoveným osobitným predpisom, ktorým je zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p.