Integrované vyučovanie ako nástroj na skvalitnenie vzdelávacieho procesu - Schmidt, Peter, 1968-
Pojmy integrované vyučovanie, integrované vzdelávanie. Integrované tematické vyučovanie. Príklad realizácie integrovaného vzdelávania. Možnosti integrovaného vzdelávania na Katedre aplikovanej informatiky EU v Bratislave.