Pomáhame dostať firmy medzi top 3 značky v danom odvetví - Bradáč, Daniel
Podľa čoho by si mali začínajúci podnikatelia vyberať názov svojej firmy. Čo je značka. Budovanie značky. Čo je dôležité, aby značka dokázala uspieť. Stotožnenie zamestnancov so značkou. Budovanie značky v rodinnom podniku.