Majetok a evidencia majetku - Konečná Veverková, Ingrid
Problematika majetku a jeho evidencia z ekonomického hľadiska. Vzor smernice, upravujúcej postup pri zaraďovaní dlhodobého hmotného a nehmotného majetku do evidencie.